Wegbeschrijving

home
  • FTI Touristik GmbH en haar internationale dochterondernemingen waren en zijn niet verzekerd bij het Garantiefonds Reizen (GFG)!

  • Het Garantiefonds Reizen is verhuisd. Nieuw adres: Kalkoven 5 (b. 0202), 1820 Steenokkerzeel.

arrow
arrow

Wegbeschrijving

Het Garantiefonds Reizen (GFG) heeft zijn zetel in een klein industriepark in 1820 Melsbroek, Kalkoven 5. Dat is een zijstraat van de Haachtsesteenweg die ENKEL via de Haachtsesteenweg bereikbaar is. Opgelet: sommige GPS-systemen zullen u trachten via Melsbroek dorp te sturen, maar zo geraakt u niet bij GFG. Komende van Brussel kan u niet direct Kalkoven indraaien, u dient de Militaire Luchthaven voorbij te rijden tot aan de verkeerslichten van de 15th Wing en dan een U-turn richting Brussel maken. 300 meter verder, net voor een tankstation (Lukoil), kan u dan rechts Kalkoven indraaien. De fietsenwinkel Cycle Passion bevindt zich ook nabij GFG. De kantoren lijken op drie zwarte op elkaar geplaatste blokken. U kan uw GPS ook instellen op Haachtsesteenweg 164, Melsbroek.

GFG heeft 8 eigen parkeerplaatsen die op bijgevoegd plan zijn aangeduid. U kan ook achteraan het industriepark langs de straat parkeren.

Aanreisroute met de bus

Er bevinden zich ca 300m voor en ca 300m na de gebouwen van GFG bushaltes, op oa buslijn 270 Brussel-Noord - Haacht. De haltes heten Groeneveld en Geerensstraat, telkens in Melsbroek.

Aan de achterkant van het terrein Kalkoven (Perksesteenweg), bevindt er zich ook een bushalte. Deze halte noemt Melsbroek Gillynstraat en wordt oa bediend door buslijn 225 Vilvoorde - Kortenberg.

Opgelet: er kunnen nog andere buslijnen mogelijk zijn.

Aanreisroute met de trein

Vanuit de stations Brussel-Noord (lijn 270), Vilvoorde (lijn 225) en Haacht (lijn 270 & 660) kan u de bus nemen. Opgelet: er kunnen nog andere trein- en busverbindingen mogelijk zijn.

Aanreisroute met de wagen

* vanuit Brussel, Gent, Brugge, Mons, Namur, Liège, Arlon: Ring Brussel, E19 richting Antwerpen, eerste afrit Cargo/Vilvoorde/Haacht, Haachtsesteenweg richting Haacht, voorbij tankstation (Lukoil), de Militaire Luchthaven voorbijrijden tot aan de verkeerslichten van de 15th Wing en dan een U-turn richting Brussel maken. 300 meter verder, net voor een tankstation (Lukoil), rechts Kalkoven indraaien.

* vanuit Antwerpen: E19 afrit Cargo/Vilvoorde/Haacht, Haachtsesteenweg richting Haacht, voorbij tankstation (Lukoil), de Militaire Luchthaven voorbijrijden tot aan de verkeerslichten van de 15th Wing en dan een U-turn richting Brussel maken. 300 meter verder, net voor een tankstation (Lukoil), rechts Kalkoven indraaien.

* vanuit Haacht, Leuven, Limburg: vanuit Kampenhout-Sas 10 km Haachtsesteenweg volgen richting Brussel, Tervuursesteenweg (Perk-Kortenberg) kruisen, 15th Wing voorbijrijden en 300 meter verder, net voor een tankstation (Lukoil), rechts Kalkoven indraaien.

PlanGFG.png

PlanGFG.png